Lund

Vi åkte från parkeringen på lördag morgon klockan 6. De spelare från damernas lag som åkte med i bussen från Göteborg var Ella, Julia P, Alice och Elizabeth. Herrarna och U16 laget åkte också med ner. Bussresan ner gick bra, alla var lite trötta över att behöva gå upp tidigt men när vi kom fram var alla lagom taggade.

När vi kommit ner kom även Jessica, Anna och Lena dit, som hade åkt dit med egna bilar.

Matchen spelades klockan 12.00 mot Lunds damer. Vi hade en målvakt och sex utespelare. Vi värmde upp i lagom tid innan matchen, herrarnas match spelades precis innan så vi hade ingen samling.

Efter 10 sekunder in i matchen gjordes det första målet.  I första halvleken var kommunikationen inte så bra och vi gjorde enkla misstag men det fungerade bättre i andra halvlek. Trots vinsten med 17-0 finns en del saker vi behöver öva på t.ex. kommunikationen, korthörnor osv.

Efter matchen behövde vi inte stressa utan tog det lugnt, åt lite lunch och tittade på när herrarna och u16 spelade. Vid ungefär 16.30 -17.00 åkte vi iväg hem men stannade och åt först. Bussresan hem kändes lång på grund av att de flesta var väldigt trötta. Vid 20 tiden var vi hemma i GBG.

/Alice & Elizabeth

Filed Under: SM

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.