Stockholmsresan den 15-16 november 2013

Resan startade från Svenska mässan 17.30 på Västkusten i Göteborg. Vi reser tillsammans med herrlaget och herrjuniorerna. Det stora fokuset under bussresan var svenska landslaget i fotboll som under kvällen spelade VM kval mot Portugal. Det fanns många uppkopplade datorer som visade matchen, dock var mottagningen inte alltid den bästa.

Vi övernattade på ett hotell i ett industriområde i Hägersten. Alla var tacksamma att vi fick ordentliga sängar och frukost på morgonen.

Väckning klockan 7 och avresa kl. 8. Herrarna gjorde en föredömlig insats. Även herrjuniorerna glänste på plan och passade på att testa lite olika spelsystem.

Damernas första match mot Nacka var händelserik. Valhalla fortsatte att nöta på spelupplägget och framför allt att få till bytet med målvakt mot en extra utespelare. Slutresultat blev 6-1 och vi gick av med en god känsla och mersmak.

Vår andra match var ändå mer händelserik då den var lite mer jämn än den första. Slutresultatet blev 5-3 till Valhalla. Det var roligt att se hur Hanna, Jessica, Ella, Kajsa hittade varandra på plan och Beas fantastiska löpningar längs kortsidan. Alice, Fanny, Anna och Elisabeth var stjärnor på planen och visade att med en stark vilja så kommer man långt!

Patric gjorde sitt yttersta och det var uppskattat att han tog tag i spelet genom sina timeouter! Han var tydlig med att betona lagets insats och hur viktiga alla spelare är även om man inte börjar på plan. Tyvärr så skadades den store coachen under sin egen match men höll god min och förde laget med flaggan i topp till slutsignal.

Helgens guldklimp är inte enbart det faktum att det var Anna som glömde att lämna in sin hotellnyckel och ingen annan utan att vi åker hem med 6 vinster!

/Jessica & Anna

Filed Under: SM

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.